fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Numerologia chakrelor – episodul 1 – MULADHARA

„Sa-i cunosti pe altii, inseamna intelepciune. Sa te cunosti pe tine insuti, este o intelepciune superioara.” Lao-tse

Numar dominant – 1

Culoare – rosie

Floare – lotus cu 4 petale

Este chakra dominanta pentru cei care au vibratia nasterii 1.

Vibratia nasterii se afla adunand toate numerele care compun data de nastere pana cand rezulta un singur numar  – Ex: 20.09.1970=>2+0+9+1+7+0=28=>2+8=10=1

Numarul unu este asociat cu abilitatea de conducere, iniţiativa, originalitate, hotărare. Este un numar cu energie Yang, masculina.

Numarul UNU exista si este conceput in mod independent fata de celelalte numere. Insufletindu-le de-a lungul vremeii, el le-a lasat in urma sa, revenind apoi la unitate. Toate numerele iau nastere din aceasta unitate, devenind emanatiile sau produsele acesteia, in timp ce principiul unitatii este in sine, derivand din sine. In cadrul unitatii totu este adevarat si tot ceea ce este etern este perfect, in timp ce tot ceea ce este separat de ea este fals. Unitatea inmultita prin ea insasi nu va da niciodata altceva mai mult decat unitatea, pentru ca ea nu se poate naste din ea insasi.

Atunci cand contemplam un adevar important, ca de exemplu cel despre puterea universala a Creatorului, cand meditam asupra maretiei Sale, a iubirii Sale, a profundei Sale lumini sau asupra altor atribute ale Sale, noi aspiram cu intreaga noastra fiinta catre supremul model al tuturor lucrurilor. Astfel avem imaginea activa a unitatii, Numarul UNU fiind expresia acestei unitati sau a indivizibilei uniuni.

unu

Persoanele care au vibratia nasterii 1 sunt foarte individualiste, vor sa fie cele mai bune in toate. Dupa natura lor, sunt lideri, capabili sa conduca milioane de oameni, dar deciziile se iau totusi unilateral. Persoanele cu cifra destinului 1 sunt incapatanate si independente. Nu iubesc sa ceara sfaturi si nu suporta sa le primeasca atunci cand nu le cer. Sunt impulsive si spontane. Deseori, actioneaza sub influenta primului impuls. Isi asculta mai degraba inima, decat ratiunea. De asemenea, sunt inzestrate cu o mare putere de convingere. Prefera sa lucreze singure, iar daca e vorba de un colectiv – devin liderii acestuia. Persoanele cu cifra destinului 1 au toate sansele sa ajunga la succes in viata si sa devina faimoase.

Cei guvernati de cifra 1 atrag persoanele din jur. Optimismul, pofta de viata, capacitatea de a oferi sustinere in momente grele si increderea in sine ii incarca pe cei din jur de emotii pozitive. Aceste persoane sunt emotive si sincere, ii molipsesc pe cei din jur cu entuziasmul lor. Resping categoric diverse reguli si restrictii.

Chakra Muladhara careia ii corespunde numarul 1 ca energie si efecte, este localizată între anus şi sex, vibrează cu elementul pămȃnt şi are culoarea roşie. Stabilitatea psiho-fizică este sentimentul de referinţă a acestei chakre.

Vibrȃnd cu elementul pămȃnt, vine vorba aşadar de dreptul de a fi aici, de a exista, de a avea grijă de noi, de a avea posesiuni, iar cȃnd chakra e închisă sau afectată, intervine teama, depresia, neîncrederea în viitor. Prima chakra are legătură cu oasele, labele picioarelor şi intestinul gros. Simţul corespondent este mirosul, iar dacă acest simţ nu este bine dezvoltat, este semn că această chakră nu funcţionează bine. Ȋn cazul în care chakra Muladhara se află în dezechilibru, pot apărea diferite manifestări neplăcute, cum ar fi:

  • dureri în zona sacrală
  • tulburări ale circulaţiei venoase în zona anusului
  • creşterea corpului în greutate
  • tulburări de miros
  • stare de nesiguranţă
  • comportament violent datorită lipsei de siguranţă
  • stare de somnolenţă nejustificată – stare de mȃnie
  • dezordine în gȃndire
  • imposibilitatea obţinerii a ceea ce este necesar pentru existentă

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *