fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

 

Alegerea unui pendul este un proces extrem de intim si care functioneaza bazandu-va in primul rand pe intuitia si intentia dvs. Un alt factor care conteaza extrem de mult in alegerea pendulului este calitatea cristalului utilizat in fabricarea sa. De aceea, pendulurile 8infinities sunt atent selectionate, de-a lungul timpului dovendindu-se ca cele mai bune cristale cu o vibratie energetica inalta, sunt cele provenite din Brazilia.

 

 

Pendul cristal cuart

PENDUL DE CRISTAL DE CUART FATETAT
Cristalul de cuart clar este in acest moment cel mai puternic cristal de vindecare. Utilizarea pendulului creste claritatea, scopurile si aspiratii inalte, dezvoltarea energetica si spirituala.
Cuarțul clar, de asemenea, numit si cristal de cuarț sau cuarț de stanca este un cristal utilizat în procesul de vindecare. Acesta este adesea vazut ca un cristal maestru și cuvinte asociate cu acesta sunt de curățare, psihic, de echilibrare divina și putere mai mare. Termenul de cuart clar este folosit chiar, uneori, atunci când un cristal nu este perfect clar pentru a il distinge de alte cristale de cuart de baza, cum ar fi citrinul. 
Greutatea pendulului poate varia intre 10-18 de grame. Dimensiuni: lungime pendul cu cristal de cuarț este de 30-35mm. Lungime de lanț de culoare argintie 20 cm. Cristal de cea mai buna calitate din Brazilia.

 

 

Pendul ametist

Pendul Ametist

Pendulul din ametist lucreaza foarte bine in situatii care necesita putere, stabilitate, rezistenta, spiritualitate si conectare energetica. Pendulul raspunde cu precadere de intrebari legate de drumul in viata, misiunea personala si obstacole ivite. Confera pace, buna judecata, pace interioara, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protectie, idei noi, o directie in momente de deruta, stabilitate financiara, prestigiu si recunoastere.

Greutatea pendulului de ametist poate varia între 10-18 de grame. Dimensiuni: lungime pendul ametist este de ~3045mm. Lungime de lanț de culoare argintie 20 cm. Cristal de cea mai buna calitate din Brazilia.

Pendul cuart fumuriu
Pendul cuart fumuriu

PENDUL CUART FUMURIU

Pendulul din cuart fumuriu este excelent pentru protectia energetica. Lucreaza pe identificarea atacurilor energetice, gasirea celor mai bune solutii de eliberare energetica si tairea corzilor energetice. Echilibreaza mentalul, fizicul si emotionalul, blocajele energetice. Canalizeaza energiile in mod constructiv. Este foarte bun pentru meditatie si rugaciune. Mareste spiritul practic, creativitatea, buna dispozitie, rabdarea, perseverenta, responsabilitatea, rezistenta, concentrarea, maturitate. Greutatea pendululului poate varia între 10-18 de grame. Dimensiuni: lungime pendul cu cristal de cuart fumuriu este de ~ 3045mm. Lungime de lanț de culoare argintie 20 cm. Cristal de cea mai buna calitate din Brazilia.

pendul cristal roz
Pendul cuart roz

PENDUL CUART ROZ

Pendulul din cuart roz lucreaza excelent pentru tot ceea ce tine de situatii legate de chakra Anahata – chakra inimii. Raspunde si identifica problemele si solutiile pentru subiecte legate de dezamagiri in dragoste, neiubiri, traume emotionale, certuri sau conflicte. Promoveaza toate tipurile de dragoste, este o piatra a iubirii pure. Aduce dragoste, prietenie si fericire. Reduce stresul, depresia, frica, resentimentele, regretele, furia, esecul, gelozia, vinovatia. Aduce echilibru la nivel emotional, calmeaza.  Greutatea pendululului poate varia între 10-18 de grame. Dimensiuni: lungime pendul cristal roz este de ~ 3045mm. Lungime de lanț de culoare argintie 20 cm. Cristal de cea mai buna calitate din Brazilia.

Pendulurile se pot comanda completand formularul de comanda de mai jos sau prin email la cristina@creativecom.ro.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *