fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Luna noiembrie 2019 sta sub semnul numărului 5 și a lui Mercur – multă agitatie! Un tranzit al lui Mercur prin fața Soarelui, vizibil de pe Pământ, se va produce la 11 noiembrie 2019. Fenomenul va fi parțial vizibil de pe teritoriul României. Planeta Mercur va apărea ca un mic disc negru care se deplasează peste discul Soarelui, pe o traiectorie aproape dreaptă, în câteva ore. În mod normal tranzitul va putea fi observat și cu ochiul liber, însă pentru siguranţă trebuie respectate aceleaşi reguli de protecţie ca în cazul tuturor eclipselor solare (filtre speciale). Primul contact exterior va fi vizibil la ora 14:35. Cel mai bine tranzitul planetei Mercur va putea fi urmărit cam până la ora 17:15, oră la care se produce apusul Soarelui, văzut din cea mai de vest localitate a României (sursa: Wikipedia). În alta ordine de idei, din 31 octombrie pana pe 20 noiembrie Mercur va fi în mers retrograd în Scorpion– întârzieri, drumuri blocate, bâlbâieli, comunicare defectuoasa, pierderi, nervi, vorbe prost înţelese, promisiuni nerespectate. Este bine sa amânăm semnarea de contracte. Devenim mai interiorizaţi, mai circumspecţi. Din data de 20 încolo, devenim mai optimişti și prudenta dobândită în timpul retrogradării ne va ajuta.

Care sunt influentele astrelor pentru fiecare zodie în parte?

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Berbec – Relaţii bune la distanţă, eventual cu străini. De obicei sunteţi implicat în social, dar acum simţiţi nevoia sa fiti mai interiorizat.

Atenţie la cheltuieli, este indicat sa le reduceţi! Cei apropiaţi nu au cum sa va împrumute și nici băncile nu par foarte dornice sa o facă. Cei pe care i-ati împrumutat întârzie sa își plătească datoria. Partenerul este destul de critic în acest sens, ca sa va responsabilizeze.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Taur – Nu sunteţi prea încântat de partener în aceasta perioada și va simţiţi cam singur în cuplu. Sunteţi tentat sa flirtaţi. Încercaţi sa fiiti diplomat și sa evitaţi certurile, oriunde ar fiți tentaţi sa le începeţi (acasă, la locul de munca…).  Dacă aveți o nou oferta de munca, luați o hotărâre după 20-21 noiembrie. Situaţia la prezentul loc de munca se poate îmbunătăţi după aceste date, aşadar nu va pripiţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Gemeni – Frustrarea dvs. este legată de casa a 6-a, a muncii și a sănătăţii. Munciţi mult, în comparaţie cu răsplata financiara, ceea ce duce la frustrări, iar frustrările duc la probleme de sănătate, inclusiv la depresie.  Mercur în mers direct din 21 noiembrie va poate aduce noi şanse legate de munca, de care este bine sa profitaţi, pentru a schimba situaţia actuala. Este recomandat sa acţionaţi!

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Rac – Dacă aveţi copii, aceştia vor face şotii mai mici sau mai mari și va trebui sa învăţaţi sa le puneţi limite. Din 21 noiembrie este posibil sa fiți tentat sa începeţi o nouă relaţie sau sa reinventaţi o relaţie veche. Sunteţi foarte creativ, însă cei din jur s-ar putea sa nu priceapă, la început, mare lucru din ceea ce încercaţi dvs. sa le comunicaţi prin creaţie, indiferent de domeniu.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Leu – În familie apar conflicte legate de bani, de eventuale moşteniri. În unele cazuri se poate ajunge chiar la proces. Este vorba de probleme vechi, ce se acutizează. Sunteţi foarte preocupat de investiţiile în propriul cămin. Din 21 noiembrie, simţiţi nevoia sa aveţi o mică vacanţă alături de proprii copii sau nepoţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Fecioara – Relaţia actuala merge bine. Pentru cei la început de drum, apare ideea oficializării. Pentru cei singuri, este posibil sa apară o nouă oportunitate. Ați cheltuit mult în ultimele luni, iar acum sunteţi cam strâmtorat, ceea ce va enervează. Atenţie la călătorii, conduceţi prudent, nu fiți impulsiv.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Balanta – În ultima vreme v-aţi simţit plafonat în profesie, retribuit sub valoarea dvs. Se cere, aşadar, o schimbare. Din 21 noiembrie, aveţi succes la interviuri, puteţi semna un nou contract de munca. Sau veți avea surpriza ca, în sfârşit, actualii șefi vor începe sa va aprecieze, ceea ce se va reflecta și în salariu. Nu va împrumutaţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Scorpion – Aveţi o luna agitata, cam în toate domeniile. În general, comunicarea este dificila, va faceţi greu înţeles, mai ales la serviciu. Discuţii în contradictoriu și cu partenerul, cu familia, părinţii, copiii. Încercaţi sa nu va certaţi cu toată lumea, adevărul este la mijloc! Fiți calm, diplomat.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Săgetător – Multă introspecţie pentru dumneavoastră. O perioada în care este cazul sa va ocupaţi de probleme de sănătate lăsate în expectativa de ceva vreme. Dacă sunteţi într-o relaţie care trenează de multă vreme, este posibil sa luaţi hotărârea sa va despărţiţi de persoana respectiva, sau chiar sa divorţaţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Capricorn – Veţi păstra alături de dvs. doar prietenii adevăraţi, discreţi și de nădejde. Veţi învăţa o lecţie dura pentru dvs.: sa nu va mai luaţi după aparente, după o situaţie sociala sau financiara buna, ci după calitatea oamenilor pe care vi-i alegeţi ca prieteni. Încercaţi sa nu va lăsaţi afectat de multele bârfe din jurul dvs.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Vărsător – Noi cerinţe în profesie, cărora este recomandat sa le faceţi fata. Este bine sa va folosiţi intuiţia, chiar atunci când este vorba de munca! Stresul mare se va mai diminua după 21 noiembrie. Tot atunci este posibil și sa apăra o nouă relaţie. Staţi bine la aspectul financiar, dacă aveţi datorii, veţi reuşi sa le achitaţi.

Pentru persoanele cu soarele natal sau ascendentul în Peşti – O luna plină de oscilaţii și amânări în domeniul contractelor (mai ales a celor la distanţă, cu străinătatea), al călătoriilor (conduceţi prudent), al învăţării, al afacerilor. Noroc ca rămâneţi optimist și hotărât, pentru ca veți depăşi obstacolele. Toate revin la normal după 20-21 noiembrie.

Teodora Gheorghevici

Sociolog pasionat de astrologie

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *