fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Sa materializam cu blandete ! 🙂

Avem o saptamana centrata pe viata materiala cu o nota de intempestiv si autoritate! Suntem focusati pe noi insine, pe tot ceea ce reprezinta succesul pentru noi, fie ca este pe plan profesional sau personal. Ne vom dori cu ardoare sa crestem profesional dar e bine sa nu ne lasam prada ego-ului si sa calcam pe cadavre. Devenim mai constienti de ambitia pe care o avem dar sa nu ne lasam condusi doar de ea, ci sa tinem cont de faptul ca e bine ca in orice sa avem un echilibru. Putem materializa, putem munci destul de mult. Dar atentie ca uneori munca in exces ne aduce riscuri pe segementul de sanatate.

Ziua de luni ne aduce usurinta in comunicare si exprimare. Ne facem intelesi usor si tinem sub control lucrurile. Urmăriţi-vă gândurile cu atenţie şi asiguraţi-vă că gândiţi doar ceea ce vreţi, nu ceea ce nu vreţi. Ziua deschide o poartă “de oportunitate” şi gândurile voastre se împlinesc cu viteze record. Atentie ce si cum ganditi!  Sunteţi mulţumiţi de gândurile pe care le-a captat universul? Dacă nu, corectaţi-vă gândurile!

Marti vine cu o atentionare speciala din cauza cheltuielilor fara masura, dar in acelasi timp ne indeamna sa ne lasam frau liber creativitatii, spiritului artistic sau hobby-urilor. Este o zi in care ne putem da seama cum sa transformam o pasiune intr-o sursa de venit. Totodata, putem avea vesti din strainatate, capitolul relatiilor cu strainatatea este bine aspectat.

Miercuri ne indeamna sa fim perseverenti si sa ne urmam cu tenacitate tot ceea ce tine de munca, de planuri de reconstructie sau reorganizare. Uneori putem avea senzatia ca nu inaintam foarte repede. In aceasta zi este bine sa acordam o mai mare atentie sanatatii decat in oricare alta zi a saptamanii.

Joi este sub semnul schimbarilor dinamice, a materializarii rapide. Este in acelasi timp si ziua in care ne exprimam cel mai bine emotiile sau ne putem simti mai emotivi decat in mod normal. Daca aveti de sustinut examene de orice fel, este o zi favorabila 🙂

Vineri ne indeamna spre tihna si liniste… oricum, se apropie weekend-ul 🙂 Ne vom simti bine in preajma celor dragi. Ne putem gandi la o relatie noua sau sa punem capat uneia in care nu ne mai regasim. Putem avea si succes profesional, promovari la locul de munca.

Sambata ne aduce evenimente imprevizivile, vizite neasteptate, castiguri miraculoase chiar daca resimtim dorinta de a fi noi cu noi fara prea multa zarva in jur. Ne putem concentra pe dezvoltarea personala si spre ceea ce dorim cu adevarat.

Duminica facem putina ordine fie in dulap , fie in viata! Suntem mai atenti la detalii si mult mai ordonati. Ne punem in ordine casa, resursele, planurile pentru urmatoarea saptamana. Recomandarea zilei este sa evitati certurile!

Sa ne fie de folos!

Cristina

Terapeut Reiki, Numerolog

Comanda Numerograma personalizata

 

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *