fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Cu elan inainte!

Lasam in urma trecutul deoarece intreaga saptamana sta sub vibratia numarului 1 si ne va aduce noi inceputuri, noi contracte/afaceri. Este bine sa demaram noi proiecte in aceasta saptamana indiferent de planul de manifestare. Ne vom simti mult mai bine ca la inceput de drum. Vom beneficia de mult entuziasm, curaj si indrazneala. Este bine sa lasam in spate trecutul, intamplarile mai putin benefice sau resentimentele pe care le caram dupa noi din energia saptamanilor trecute. Vibratia generala ne va pune la munca sub semnul independentei, a proiectelor personale, fie ca sunt derulate pentru noi insine , fie ca sunt la locul de munca.

Asa cum incepem saptamana, asa o vom continua! Prima zi a saptamanii ne va amplifica foarte mult tendinta de independenta data de vibratia generala. Asa cum vom incepe aceasta zi de luni, asa ne va fi saptamana. Daca pornim in forta si increzatori in propriile puteri, vom continua pe acest trend pozitiv. Sunt favorizate initiativele curajoase, posibile casatorii sau intrari într-o relatie de durata. Vom percepe si tendinta /dorita de reorganizare, schimbare si posibile mutari de resedinta.

Marti se afla sub vibratia lui 2 ceea ce ne va indemna sa cautam asocierile si parteneriatele de tot felul, in toate planurile vietii. Vom fi mult mai emotivi si vom resimti o usoara scadere a energiei si entuziasmului. Poate ca vom incepe si o triere a relatiilor, indiferent de natura lor. Pe de alta parte, ziua ne poate aduce si o mai mare manifestare a emotiilor, precum si confruntarea cu diverse frici.

Miercuri ne vom distra 🙂 , bucura si ne vom plimba, indiferent ca sunt scurte plimbari in parc sau chiar calatorii pe distante mai mari. Este o zi care ne scoate la suprafata talentul artistic de la cantatul la dus pana la vizitarea galeriilor de arta sau achizitionarea de obiecte decorative. Putem sa stabilim relatii si contracte/parteneriate foarte bune cu strainatatea. Totodata, ziua vine cu o atentionare speciala din cauza chelutielilor fara masura.

 

Joi ne intoarcem la munca 🙁 chiar daca mai fara chef si intr-un ritm mai lent. Este o zi buna  sa ne suflecam manecile si sa facem o mica reamenajare a casei, si de ce nu, chiar si a partilor din viata noastra care nu ne mai plac sau nu ne mai aduc bucurii. Este bine totusi, sa nu ne epuizam la locul de numca sau in activitatile pe care facem si sa acordam atentie sanatatii.

Vineri ne aduce schimbari! Ne reinsufla dinamism si elan, putem avea parte de surprize placute. Vom comunica mult mai bine si vom cunoaste oameni noi prin intermediul carora putem sa ne schimbam cariera si chiar si domiciliul.

Sambata ne odihnim alaturi de cei dragi. Este o zi pe care o vom dedica cu precadere caminului si responsabilitatilor fata de familie. Putem totodata sa si renuntam la o relatie care nu mai aduce satisfactie

Duminica incetinim complet ritmul si ne retragem in universul interior. Este o zi benefica pentru introspectie, meditatie, contemplare. Dar putem avea parte si de evenimente imprevizibile, vizite neasteptate,  poate chiar si mici castiguri financiare.

 

Sa ne fie de folos!

Cristina

Terapeut Reiki, Numerolog

Comanda Numerograma personalizata

Inscrie-te la  Curs de numerologie – Calendar

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te
la newsletter