fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Previziuni Numerologice 2020

Va marturisesc ca am stat mult pe ganduri inainte de a scrie aceste previziuni pentru anul 2020..si nu pentru ca n-ar fi foarte multe de spus, ci pentru ca ceea ce ne asteapta e cumva uluitor, magnific si mult asteptat, dar in acelasi timp si foarte solicitant. 

Iar cine nu si-a facut temele pana acum, indiferent de care capitol al vietii, pica examenul, nu mai are timp pentru a da restante.

Pe de alta parte, ceea ce multi dintre noi am tot vorbit de-a lungul anilor, acum se va intampla: vom asista la o ridicare vibrationala FABULOASA. Universul nu se mai poarta cu manusi, se schimba complet paradigma, nu mai are rabdare! Nu va mai exista conceptul de „a da teste, examene!” Pentru acestea au fost ultimii 10 ani. Acum, cine a invatat, crescut, trece mai departe!  Cine nu, nu mai are alta sansa la restante!

CRESTEM sau CADEM!

Din punct de vedere numerologic, acest An Universal stă sub semnul numărului 4 (2020, adică 2+0+2+0=4). Patru indică o perioadă dedicată preponderent spiritualității, cultivării universului lăuntric, evoluției tale, învigorării conexiunii dintre microcosmos și macrocosmos, dintre lumea ta interioară și cea exterioară. Asta nu e tot...

Pitagoreicii numeau numarul 4 „cel mai mare miracol”, „”un Zeu in alt mod”, „o divinitate impartita in mai multe parti”. Mai este denumit si „Dreptate” intrucat este primul numar par in mod egal, iar dreptatea este atribuita alaturi de prudenta, cumpatare si tarie, SUFLETULUI/INIMII. 

4 sunt anotimpurile, punctele cardinale, laturile unui patrat, elementele fundamentale: apa, aer, foc si pamant. Energia numarului patru aduce flexibilitate si capacitate de adaptare la nou, preferinta pentru activitati care nu sunt de rutina. Totodata, 4 da si tendinta catre stablitate, siguranta si constructia existentiala lenta. Impune respect pentru ca imprima loialitate si sprijin. 4 guverneaza chakra Anahata sau Chakra Inimii/ a Iubirii, in primul rand, a iubirii de sine. 

 

"Ce vrei de la viata TA ", este intrebarea anului!

Noul an stă sub semnul autodisciplinei. Ești predispus să iei orice hotărâre bazându-te pe valori concrete, realiste. Pari să fii nemaipomenit de meticulos și rațional, un lucru cât se poate de benefic atâta vreme cât nu-ți barezi astfel efluviile imaginației și intuiției. Ai rezultate notabile numai datorită străduințelor, muncii constante, canalizării neabătute către țelurile tale. Focalizarea persistentă către idealurile tale nu trebuie, totuși, să te facă să-ți neglijezi starea de sănătate. 

In 2020 vi se solicită să investiti integral în crearea unei fundații pentru succes, securitate și împământare de lungă durată, construind ceva de valoare care să treaca testul timpului.

 

Numărul 4 te califică cu privire la ceea ce contează și, în cele din urmă, te sprijină pentru a-ti CONSTRUI SCOPURILE. 

Așadar, în 2020, vei avea forță, disciplină și forță suplimentară pentru a lucra cu rezultate miraculoase pentru tine! 2020 va crea oportunități remarcabile pentru a vă lua piciorul de pe frână și de a muta cu diligență și curaj. Cu angajament deplin și angajament conștient, puteți deschide ușile către un succes imens, fericire și fluxuri financiare în viața voastră în 2020. Energia anului 2020 va fi foarte concentrată pe muncă, dar numărul 4 are o energie dispersivă prea mare care poate perturba concentrarea. Mai ales în legătură cu colegii, care pot fi într-un climat diferit de al tău.

 

Climatul de lucru va fi excelent, cu o mare armonie și cooperare reciprocă, dar trebuie să aveți grijă să nu lăsați proiecte neterminate pe parcurs atunci când sunteți distrași. Va trebui să muncești din greu, să fii organizat și metodic; nu te lăsa transportat de oameni leneși sau fantezisti, succesul tău depinde acum de dedicația ta.

 

Anul universal 4 este un an de munca în care lucrezi mai mult decât odihnești. Dar la scurt timp după anul de recoltare și veți culege recompensele, așa că străduiește-te acum să faci recolta.

Vor fi foarte bine aspectate si favorizate domeniile constructiilor, arhitectura, design interior, asistand chiar la un adevarat boom in aceste zone. De asemenea, se vor bucura de o sustinere aparte domeniile legate de dezvoltare personala si spirituala, coaching, psihologie etc.

Ganditi-va la 2020 ca la anul REALIZARII!
Visurile pot deveni realitate!

Cu energia stabilizantă și solidă a numărului 4, oricine se angajează sa faca totul pentru a menține relația – sau chiar să o aprofundeze. 

In privinta relatilor si iubirii, anul universal 4 nu va fi un an de nebunii, nici un an de angajamente luate in ultima clipa, ci o perioada pentru a consolida anumite legaturi, pentru a vedea daca relatiile voastre sunt durabile si pentru a va angaja pe termen lung.

Nu luati nimic usor, dar nici nu veti avea tendinta sa dramatizati sau sa va faceti iluzii cu privire la situatia voastra: veti vedea faptele asa cum sunt, uneori plate, uneori reconfortante.

Va fi important să dezvoltați conversația cu calm și liniștitor, pentru a clarifica problemele care apar. Nu asculta zvonuri sau bârfe. Nu merită să lupți pentru gelozie pentru ceva auzit de cineva; discutați deschis cu partenerul pentru a consolida relația.

Oricine este singur, va fi într-o dispoziție flirtantă, dar va căuta o relație pe termen lung. Numerologia pentru 2020 nu indică relații romantice sau tandre, ci relații de parteneriat, încredere și schimb reciproc.

INTELEGE-TI EMOTIILE!

Poate v-ați dat deja seama că anul va fi mult de muncă, nu? Prin urmare, va trebui să aveți grijă de sănătatea dvs. pentru a nu vă preda stresului și oboselii lunare. 

Numerologia vă recomandă să efectuați deseori activități relaxante pentru combaterea stresului, cum ar fi Reiki, masajul, terapiile alternative, meditația, yoga, etc. În caz contrar, tensiunea nervoasă poate fi o problemă la sfârșitul anului, cu multe responsabilități pe spate (care pot suferi durere severă, acordați atenție scaunului folosit pentru a lucra).

Supravegheati cu atentie capul, ochii si inima. Daca aveti probleme este foarte important sa va calmati si linistiti. Durerile de cap si tensiunea ridicata pot fi mai frecvente in 2020. Putina nervozitate nu este exclusa. E bine sa fiti pro-activ, dar sa nu exagerati.

 

NU UITA DE RELAXARE!

Si am putea crede ca acestea sunt aspectele anului.
Dar....surpriza apare de la FABULOSUL numar MAESTRU 22 care se regaseste in numerograma anului 2020

Acest număr este unul dintre cele mai înalte şi mai puternice numere care există. Un număr Maestru al vibraţiei 22 este destul de rar, iar acest an  poate fi cel mai dificil de trăit şi împlinit.

In anul 2020 sub vibratia acestui numar Maestru, vom asista la schimbarea energetica mult asteptata in care, in primul rand, nu se va mai merge pe RATIUNE, ci pe SIMTIRE, EMOTIE. Vor fi activate energiile feminine, diplomatia, impacarea si inteligenta emotionala. Altfel spus, incepe matriarhatul J

Anul 2020 ne poate înzestra cu multe puteri şi se poate ajunge aproape pe orice culmi. Acest număr mai este denumit şi “Maestrul Arhitect”, deoarece eforturile sunt mai mereu apreciate de ceilalţi.  Declanseaza forţe motrice  care zguduie totul din temelii pentru o nouă perspectivă.

Educaţia este întotdeauna o unealtă esenţială pentru a traversa cu bine anul. Înarmaţi cu ştiinţa, nu va mai există nicio limită care să stea în cale. Aduce si idealism, dar combinat cu picioarele pe pământ. Se declanseaza o înţelegere superioară a tuturor lucrurilor, însă  şi abilitatea de a aplica această cunoaştere într-un mod folositor.

Cuvintele/calităţile cheie pentru anul dominat de 22 sunt: strădanie, capacitatea de a fi un conducător puternic şi faptul că este un Maestru Arhitect.

 

Principala menire este să se creeze mai mult bine prin realizări materiale şi punerea în aplicare, în mod pragmatic, a cunoştinţelor, pentru binele tuturor. Dificultăţile şi provocările pot apărea în două direcţii. Primele apar în acceptarea acestui destin şi a imensităţii sale, iar cea de-a doua constă în exersarea abilităţii de a controla emoţiile. În general, Numarul Maestru imprima dorinta de a face bine umanităţii, cu toate astea omenia înglobează emoţiile şi nevoile de bază pe care toţi le avem. Modestia şi echilibrul sunt aliaţii principali în demersul de realizare a acestui an cu destin puternic.

 Sa va fie de folos si sa aveti un an de poveste!

Cristina Udrescu

Numerolog

Articole recomandate

2 Comments

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *