fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Sa ne dam in balansoar 🙂

Continuam in energia saptamanii trecute si ne lansam cu si mai mult entuziasm intr-o noua saptamana. Ne va imprima mult curaj, impingandu-ne de la spate sa demaram noi proiecte sau sa facem urmatorul pas in cele pe care le-am inceput de curand. Ne vom simti optimisti, dar cu conditia sa nu facem un pas inapoi spre finalul saptamanii. Pendulam usor inainte si inapoi, dar vibratia saptamanii ne va sustine sa facem planuri de viitor. Vibratia generala ne va pune in continuare la munca sub semnul independentei, a proiectelor personale, fie ca sunt derulate pentru noi insine, fie ca sunt la locul de munca.

Luni ne va invata echilibrul in tot ceea ce facem aducandu-ne sansa a atinge succesul si ne va centra pe realizari si performanta. Putem obtine o avansare la locul de munca atata vreme cat vom fi ambitiosi si ne facem bine si corect treaba. Un avertisment la capitolul sanatate deoarece ne putem confrunta cu mici afectiuni de sezon.

Asa cum incepem saptamana, asa o vom continua! Prima zi a saptamanii ne va amplifica foarte mult tendinta de independenta data de vibratia generala. Asa cum vom incepe aceasta zi de luni, asa ne va fi saptamana. Daca pornim in forta si increzatori in propriile puteri, vom continua pe acest trend pozitiv. Sunt favorizate initiativele curajoase, posibile casatorii sau intrari într-o relatie de durata. Vom percepe si tendinta /dorita de reorganizare, schimbare si posibile mutari de resedinta.

Marti este o zi speciala 🙂 Se afla sub vibratia numarului perfect 9 alcatuit din combinatia atotputernica 3×3 sau TRIPLA TRIADA. Este numarul sfarsitului sau al implinirii si desemneaza, asadar, implinirea oricarei profetii – numarul perfect. Este numarul ingerilor sau al pazitorilor carora li se spune si Stralucitorii. Ne va indemna sa finalizam anumite proiecte sau vom concretiza mult mai usor anumite planuri mai vechi. Este bine sa ne gandim la proiecte de viitor, sa pregatim terenul pentru alte relatii si directii profesionale. Putem avem mici fluctuatii financiare fiind tentati sa cheltuim mai mult decat ne permitem.

 

Miercuri ne vom resimti tendinta de a fi singuri cu o doza destul de mare de egoism. Vom fi autoritari, poate chiar dictatoriali si vom crede ca doar noi stim cel mai bine, ca doar deciziile noastre sunt cele mai bune. E bine sa ne tinem sub control tendintele de exces de orice fel.

De joi pana duminica ne vom simti ca intr-un balansoar: cand sus , cand jos.

Joi si sambata ne simtim epuizati, fara vlaga. Ne vom dori sa ii avem pe cei dragi alaturi, ne vom exprima cu usurinta emotiile si vom cauta sa ne inconjuram de multe persoane. Sunt zile benefice pentru parteneriate si cooperare. Ii identificam mai usor pe cei care ne pot ajuta in viata persoanala sau profesioanala. Atentie la tendinta de manifestare a fricilor sau a potentialelor despartiri.

Vineri si duminica distractia se afla la cote inalte! Doua zile in care vom dori sa ne distram, sa ne plimbam, sa fim liberi. Sa nu ne miram daca urcam pe scena, vom fi sub lumina reflectoarelor, fie la karaoke, fie in centrul atentiei. Creativitatea isi va spune cuvantul indemnandu-ne sa dam frau liber imaginatiei. In acelasi timp, e bine sa fim atenti la cheltuielile exagerate.

 

Sa ne fie de folos!

Cristina

Terapeut Reiki, Numerolog

Comanda Numerograma personalizata

Inscrie-te la  Curs de numerologie 

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *