fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Iubire, generozitate, comunicare si optimism..ingredintele unei luni perfecte <3

Decembrie este o luna cu un potential energetic destul de inalt care va predispune spre o abordare optimistă a existenţei şi o ambiţie crescândă în împlinirea ţelurilor. Avem la dispoziţie un bogat aflux creativ şi intuitiv, al cărui aport se face simţit în plan personal, social şi profesional. Sunt avantajati din acest punct de vedere mai cu seamă cei care lucreaza într-un domeniu artistic sau asociat cu mass media.

Daca sunteti angrenati în afaceri ori în finanţe, se recomandă să nu va lati purtati de valul impulsivităţii şi să va rezervati mereu timp pentru odihnă şi deconectare. De altfel, starea generala de sănătate tinde să fie puţin mai fragila.

Cei singuri au parte de noroc în dragoste si pot fi antrenaţi într-o idilă plină de farmec. Cei îndragostiţi deja sunt pe cale să primească confimarea că au făcut alegerea potrivită, iar cei casatoriti pot să-şi revitalizeze legătura cu partenerul lor descătuşându-şi spontaneitatea şi romantismul.

Luna aduce cu sine si multa destindere si distractie indemandu-ne sa fim veseli, optimisti si sa gazduim petreceri..deh..e si vacanta in curand 🙂

Saptamana 28.11-4.12.2016 inca ne pune la treaba si ceva munca, fiind destul de pragmatici si centrati pe zona financiara. Se pot ivi recompense banesti sau oportunitati inedite care sa ne genereze castiguri de moment. Este o saptamana marcata de dificultati afective si de riscuri pe segmentul sanatate, dar plina de progres prin efort si ambitie.

Intre 05-11.12.2016 zburam…si la propriu si la figurat..prindem aripi si simtim un elan creativ care ne poarta spre noi zari indiferent ca pleca in vacanta sau lasam imaginatia sa zburde. Saptamana vine cu înnoire şi schimbare, aşa că, vrând-nevrând, va trebui să trecem printr-o transformare majoră. Plini de energie şi entuziasm, nu precupetim nimic pentru a pune în aplicare ideile şi a le vedea împlinite, dar trebuie să ne ferim de agresivitate în drumul spre ţeluri. În acelaşi timp, este indicat să nu ne agatam de trecut, ci să cautam mereu noi căi şi obiective de a te realiza. Traiul de zi cu zi este improspătat de un plus de aventură, însă, este de bun augur să calculam bine riscurile înainte de a ne lansa într-o experienţă incitantă. Dacă aveti deja un partener de cuplu, puteti să traiti din nou împreună cu acesta fiorii primei iubiri, indrăgostindu-vă iarăşi unul de celălalt.

Cea mai frumoasa saptamana a lunii – 12-18.12.2016 – va pune in prim plan IUBIREA..sub toate formele sale. Daruim si primim! Ganduri frumoase, sentimente alese, armonie si comunicare. Relatiile de orice fel sunt, in aceasta saptamana, la cote inalte! Daca va indragostiti acum, veti trai o idilă neobişnuită care, indiferent dacă este dulce sau amară, va va rămâne mult timp încrustată în minte şi inimă. Saptamana predispune si la multe calatorii destul de lungi, aducand in calea noastra oameni si situatii noi si frumoase.

Dupa atat de multa iubire, vom fi si generosi in saptamana 19-25.12.2016 si cum altfel..vine Mos Craciun 🙂 Asadar, daruiti! Fiti altruisti si faceti mult bine neconditionat! In acelasi timp, ganditi-va la planurile de viitor, puneti-va dorinte si vizualizati-va viitorul! Din cand in cand, e bine sa facem si un mic bilant al vietii si sa fim constienti de ceea ce e nevoie sa lasam in urma fara regrete, ranchiuna sau atasamante. Saptamana ne va obliga sa aruncam si o privire in trecut pentru a putea merge mai departe linistiti si impacati.

Ultima saptamana a lunii decembrie si a anului 2016 predispune la ..munca 🙂 Muncim fie fizic sa facem sarbatorile perfecte, fie mai sunt cateva restante pe care le incheiem acum..Sau de ce nu..pur si simplu..”muncim sa ne simtim bine” 🙂 Daca saptamana precedenta ne-a adus identificarea acelor situatii, relatii care ne-au tinut pe loc, aceasta saptamana ne va oferi forta de a le depasi cu adevarat. Ne vom privi in ochi, noi pe noi, si vom regasi forta interioara de a ne reconstrui, de a elimina ceea ce nu este benefic.

01.01.2017 este o zi absolut superba care sta sub vibratia lui 1 ca si intregul an 2017. Beneficiem de o mare expresivitate in aceasta zi si putem descoperi noi talente pe care nu le identificasem pana acum. Ziua va aduce multa veselie, agitatie si chiar exagerare de orice fel. 
Va recomand ca in aceasta zi sa scrieti tot ceea ce ganditi si este important pentru voi. Sa va faceti planuri de viitor, sa va puneti dorinte si mai ales, sa fiti optimisti si increzatori in propriile forte si destinul vostru !

Sa va fie de folos!

Cu drag,

Cristina

Numerolog

promotie cursuri luna ianuarie

20% REDUCERE – Inscrie-te la Curs Reiki & Curs numerologie

Vrei sa stii ce te asteapta in 2017? Comanda Numerograma ta

Cauti un cadou inedit de Craciun? Comanda Numerograma Cadou

Nu stii cum va fi relatia ta? Comanda Numerograma compabilitate

 

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *