fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Muncitorul numar 4 🙂

Este numarul ce semnifica munca si determinare. Concentrarea si focusarea pe lucrurile prioritare sunt iarasi caracteristici ale acestui numar. Planificarea si organizarea sunt punctele cheie pe care acest numar le transmite. Asadar, luna martie ne va pune la treaba !

Este o luna favorabila pentru cei cu vibratia nasterii 4 sau nascuti pe 4, 13,22, 31

Este o luna buna sa va ocupati de casa si de toate lucrurile marunte pe care uneori uitam sa le terminam, pentru ca sunt atat de plicticoase!

Nu faceti nimic maret si totul va fi bine. Optati pentru continuitate si amanati marile decizii pentru mai tarziu. Faceti ordine in lucurile voastre si va veti simti mai bine.

Relatiile vor fi stabile si pasnice, dar pot aparea reprosuri legate de lipsa de entuziasm si de creativitate. La locul de munca veti detecta usor erorile aparute si veti acorda atentie detaliului.

fb_img_1486656920081.jpg

Luna ne aduce si extrem de multa imaginatie, tendinta de a visa cu ochii deschisi si neconventionalism pe 3, 23, 30 si 31 martie.

 

 

 

In materie de bani, nu se va cheltui foarte mult cu exceptia situatiei in care aveti de facut achizitii pentru casa, pentru amenajarea acesteia.

In iubire si prietenie, s-ar putea sa vi se spuna ca sunteti prea calm, dar se va sti ca nu exista riscul sa va piarda! In privinta familiei, sunteti dedicat cu toata inima.

Singura atentionare majora a lunii martie apare pe segmentul sanatatii. Sunt posibile stari de oboseala cronica si surmenaj, probleme ale aparatului locomotor. Este indicat sa va faceti un control amanuntit de la primele simptome, dar si suplimentarea aportului de vitamine.

 Sa va fie de folos,

Cristina

Numerolog

cursnumerologie

Vrei sa INTELEGI care sunt mecanismele care iti determina viata si care este DESTINUL tau?

Crezi ca ai un POTENTIAL mult mai mare decat situatia in care te gasesti acum si nu stii CUM sa il accesezi?

Ai vrea sa stii CAND este momentul potrivit sa actionezi?

Vrei sa stii DACA esti in relatia potrivita si CAT de compatibili sunteti?

Te-ai saturat sa nu iti gasesti un loc de munca adecvat si nu stii CE iti rezerva VIITORUL?

 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *