fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Sa curga apa..dar nici chiar asa de mult!

hmmm..o luna duala ..cu vibratie 2 cu bune si cu rele, cu armonie si dezechilibre, cu impacari si despartiri. Pe scurt, o luna grea care vine cu o incarcatura emotionala extrema determinandu-ne sa spunem si ceea ce nu vrem. Ne va pune in fata celor mai profunde temeri , frici si angoase. Daca pana acum nu a fost invatata lectia exprimarii sentimentelor, in luna noiembrie ne vom confrunta cu situatii in care trebuie sa fie exprimate clar si fara echivoc. Va trebui sa fim maestri ai planificarilor si sa asteaptam cu multa rabdare momentul potrivit pentru a actiona. Va fi greu sa luam decizii nedorind ca cineva sa fie suparat din aceasta cauza. Vibratia lunii ne va face extrem de sensibili, vulnerabili, visatori si timizi.

Atentie la tot ce tine de elementul Apa – va puteti confrunta cu defectiuni ale instalatiilor de apa, retentia de apa in organism, sau chiar inundatii.

Prima saptamana a lunii vine cu vibratia numarului 6 care ne aduce aplecare spre grijile familiei. Totodata, pot avea loc reusite financiare sau profesionale. Pe de alta parte, daca sunteti in relatii nepotrivite care nu mai functioneaza de multa vreme sau in care nu va mai regasiti, acum acestea se vor destrama. Este momentul in care se pune PUNCT.

Prima zi a lunii ne aduce o tensiune mare pe tot ce tine de exprimare, ne vom gasi cu greu cuvintele, nu vom reusi sa ne facem intelesi de ceilalti. Mai mult decat atat, ne va aduce si o exacerbare a autoritatii, a dorintei de dominare.

Ne revenim usor cu ajutor dat de vibratia numarului 3 a celei de a doua saptamani in care distractia si calatoriile vor fi in prim plan. Sunt favorizate activitatile legate de exprimarea artistica de orice fel, petrecerilor si zonelor creative. Ne vom preocupa pe pasiuni, de ceea ce ne implineste cu adevarat. Atentie deosebita la capitolul financiar deoarece saptamana se remarca prin cheltuieli exagerate, furturi sau pierderi banesti.

Cea de a treia saptamana este destul de grea deoare ce trimite direct in izolare, insingurare si introspectie. Vom fi pusi pe ganduri, focusati catre interiorul nostru. Zumzetul permanent va fi dat de intrebari de genul „ce am facut pana acum cu viata mea?”, „sunt acolo unde am nevoie sa fie?..si tot asa.. pe scurt..multe intrebari pentru a face un bilant personal. Ne putem astepta si la mici castiguri sau evenimente miraculoase ca si cum Cineva, acolo Sus, ne salveaza cand nici nu mai gandim sau speram..Sa multumim!

 Iar ultima saptamana..pfff..sa treaca repede ca si cand nu ar fi..Este cea cea mai grea din toata luna. Vine cu o exacerbare a emotiilor distructive, a defectelor , a neexprimarii, a conflictelor verbale acute. Ne arunca in rupturi de relatii de orice fel, bruste si fara de intoarcere.

Sa ne fie de folos!

Cristina

Terapeut Reiki, Numerolog

Comanda Numerograma personalizata

Comanda Numerograma compatibilitate

Inscrie-te la  Curs de numerologie 

 

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *