fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Bat clopotele de nunta? Da, da 🙂

Luna octombrie va aduce o vibratie excelenta pentru noi începuturi, favorabil initiativelor curajoase. Exista o predispozitie favorabila pentru casatorie sau posibilitatea gasirii si intrarii într-o relatie de durata. Totodata avem nevoie de reorganizare atenta pe toate planurile precum si regandirea viitorului. Ne va indemna sa fim mult mai atenti la tot ceea ce inseamna planuri de viitor, relatii care au nevoie de o reasezare si repozitionare. Daca ne gandim cum si ce vom face, luna octombrie ne sta alaturi si este benefica pentru demararea unei afaceri, pentru schimbari de tot felul, dar si pentru investitii. Poate aduce posibilei mutari de resedinta, loc de munca.

Cu toate acestea, daca inca mai avem lucruri de terminat, proiecte de finalizat, prima saptamana a lunii ne va forta sa le acordam atentie. Inca ne putem confrunta cu vesti din trecut si daca nu ne-am facut temele, acum este momentul sa inchidem anumite capitole care si-au consumat energia. Ne poate aduce concretizarea unor planuri vechi,  închiderea unor activitati si relatii, dar este si momentul in care putem incepe pregatirea terenului în alte relatii si directii profesionale. Se va resimti si o usoara fluctuatie financiara astfel incat este bine sa fim atenti la cat cheltuim.

Pana pe 15 octombrie, desi demaram proiecte, relatii noi, atentie mare asupra modului in care facem planurile de viitor. Acestea fie pot incepe in forta, uneori luandu-ne pe nepregatite, fie raportarea noastra la oameni si situatii , este intr-o nota de exces de autoritate. Desi resimtim cu precadere senzatia ca doar noi stim ce este cel mai bine, unori dusa pana la extrem in zona egoismului sublim, este bine sa nu uitam ca avem nevoie de ceilalati, de cooperare si parteneriat indiferent de planul de actiune.

Daca in primele doua saptamani, « am pus tara la cale » si ne-am increzut in fortele proprii, acum este momentul materializarii dinamice. Vom avea parte de multe schimbari, deoarece este cea mai dinamica saptamana. Va fi plina de calatorii si noi cunostinte, favorabila reorientarii în cariera si schimbarii domiciliului. Vom fi expansivi, ne vom simti liberi cu dorinta de aventura. Daca vrem sa ne inscriem la noi cursuri, sa urmam noi specializari , acum este timpul!. Vor inflori activitatile comerciale, afacerile si comunicarea. Dar mai ales, este o saptamana favorabila copiilor!

Dupa atat de multa expansiune si exuberanta, ultima saptamana ne trimite direct la munca!

Si nu orice fel de munca! Vom avea nevoie de multa perseverenta pentru ca vom resimti un ritm lent care ne poate conduce spre ideea ca nu vom termina nimic din ceea ce facem. Cu toate acestea saptamana ne indeamna la reconstructie si reorganizare. Pe plan emotional, avem de înfruntat unele blocaje si este bine sa renuntam la o parte din noi pentru a creste într-o alta directie. Un semnal de alarma asupra sanatatii deoarece ne predispune la imbolnavirii mai rapide decat in alte perioade!

Sa ne fie de folos!

Cristina

Terapeut Reiki, Numerolog

Comanda Numerograma personalizata

Inscrie-te la  Curs de numerologie 

 

 

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *