fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Intreaga saptamana sta sub vibratia numarului 6 si ne va indruma mai mult sa avem grija de cei dragi, de familie si de copii. Vom fi predispusi sa ne oferim serviciile, sa ne punem la dispozitia celorlalti, sa avem mai multa grija de ceilalti. Se va manifesta dorinta de armonie si echilibru atat la nivelul relatiilor familiale cat si in cercul proxim de cunostinte, colegi etc.

In acelasi timp, este bine sa nu „revarsam galeata cu grija pentru cel de langa noi”, sa nu dam mai mult decat ni se cere si mai ales, sa nu oferim daca nu ni se solicita ajutorul. E bine sa ii lasam si pe ceilalti, mai ales pe membrii familiei,  sa ia decizii singuri si sa învete din propriile greseli.

Ar fi bine ca in aceasta perioada sa avem grija sa tinem sub control orgoliul deoarece ne vom confrunta cu exacerbarea manifestarii sale, combinata in mod direct cu tendinta de a critica peste masura.

Din toate zilele saptamanii, tendinta de a critica va fi la cotele cele mai luni  si vom avea de trecut peste nemultumiri cronice. Ziua de luni vine si cu o atentionare speciala din cauza cheltuielilor fara masura. Totodata, putem sa ne bucuram de manifestarea deplina a activitatilor in zona artistica, creativa. Sunt bine aspectate atat relatia cu strainatatea cat si succesul in tot ceea ce tine de comunicare, mai ales in exprimarea scrisa, contracte.

Marti ne va indemna spre munca, fiind favorizate activitatile care presupun REluare – reconscructie, reorganizare. Putem cu usurinta sa restabilim contacte cu persoane pe care nu le-am mai intalnit de ceva vreme. In acelasi timp, ne putem confrunta cu momente in care realizam la ce este bine sa renuntam din noi pentru a putea creste intr-o alta directie. O atentie deosebita este bine sa acordam sanatatii.

Miercuri este cea mai dinamica zi a saptamanii, plina de comunicare, noi cunostinte. Daca doriti sa va schimbati cariera sau domiciliul, marti este o zi benefica. Sunt favorizate activitatile de educare, comunicare si cele comerciale (schimburi, contracte).

Joi este o zi a familiei. Vom resimti dorinta de a ne retrage in siguranta, acolo unde ne simtim cel mai bine. Vom acorda o atentie deosebita dorintelor celor dragi, vom incerca sa fim langa ei. Ne vom incarca bateriile alaturi de familie, prieteni. Putem sa ajungem sa constientizam si ca este momentul sa renuntam la relatie care nu ne mai aduce satisfactie.

Vineri este o zi speciala in care energiile sunt tensionate deoarece se produc Luna Plina si Eclipsa de Luna in Pesti, dar si o zi care se afla sub vibratia numarului 7 care ne imprima tendinta de retragere, izolare. Ne vom dori sa incetinim ritmul vietii, aruncand o privire mult mai profunda in interiorul nostru si vom medita atent la ceea ce ne dorim de la noi si de la viata noastra. Incercam sa ne activam energia constiintei si sa lasam intuitia sa ne ghideze urmatorii pasi deoarece este o zi benefica pentru deschidere spirituala si dezvoltare personala.

Sambata nu ne vom odihni :), ci vom fi axati pe munca fizica, pe stabilirea bugetului si calcule financiare. Vom fi centrati pe zona materiala, pe gasirea unor solutii pentru atingerea succesului profesional, deoarece resimtim o mare ambitie si suntem dispusi sa depunem mult efort pentru atingerea acestor scopuri. O atentionare speciala primeste sanatatea.

Duminica ne vom face temele pentru urmatoarea saptamana. Punem punct unor planuri mai vechi sau unor activitati si relatii. Se va deschide o noua viziune asupra modului de gestionare a urmatoarei etape, dar vom incepe si planificarea acestei noi etape.

Sa va fie de folos!

Cristina

Terapeut Reiki, Numerolog

Comanda Numerograma personalizata

Inscrie-te la Curs numerologie

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te
la newsletter