fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

 

Responsabilitatea pentru fericirea noastra este a noastra. Avem in proprietate fericirea noastra. Poti sa o gasesti intr-o zi frumoasa sau intr-o furtuna teribila. Avem intreaga responsabilitatea pentru fericirea noastra.

Mai intai, e nevoie sa iti construiesti respectul de sine, fara a fi victima mentala sau emotionala a altcuiva. Sa-ti construiesti propria putere interioara ce va veni din miezul tau de iubire si de vointa. Dezvolta-ti zilnic sentimentul de putere interioara.

In al doilea rand, trateaza-te cu respect. Respecta-te destul ca sa nu abuzezi de tine mental, emotional sau psihic. Apoi, extinde aceasta si asupra altora, „iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti” inseamna ca pentru a putea iubi pe altul este necesar sa te iubesti pe tine insuti. Iubeste-i pe ceilalti, arata-le respect, accepta-i asa cum sunt si in schimb, cere-le respect!

E nevoie sa construiesti puterea ta interioara din propriul nucleu si nu vei avea nevoie de aprobarea nimanui deoarece deja ti-ai dezvoltat iubirea si astfel ai si iubirea Universului. Picura in tine iubire, clipa de clipa. Si sa vei putea „sa-ti spui textul”, sa crezi si sa lupti pentru convingerile tale si sa pleci cand nu iti mai place cum esti tratat.

Dar toate acestea vin dintr-un miez interior de putere. Nu-ti pierde energia emotionala pe furie si frustrare. Nu-ti risipi energia plangand ca cineva a spus ceva ce ti-a ranit sentimentele.

NIMENI nu te poate rani. Numai TU poti permite sa fii ranit. Si asta se intampla cand dai puterea ta in afara ta, cand le dai energia ta celorlalti.

Poti invata detasarea emotionala. Poti invata sa nu abandonezi increderea in propriile forte si stima fata de tine. Telul tau este pacea interioara. Pacea interioara nu depinde de nimeni altcineva. Nimeni nu te poate rani daca nu il lasi. Modeleaza-te, construieste-ti puterea si interactiunea ta cu altii va evolua natural. Rezultatul: vei putea sa privesti pe oricine drept in ochi si sa fii ferm.

Dar aceasta inseamna doua lucruri: sa iti cunosti propriul Adevar si sa ai curaj sa-l exprimi.

Fara aceasta totul este o tragica poveste a ego-ului.

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *