fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

„Lumile interioare a fost creat de producatorul canadian de film, muzician și profesor de meditație Daniel Schmidt. Filmul ar putea fi descris ca reflexia externă a propriilor sale aventuri în meditație.

Akasha este Nemanifestatul, nimic” sau golul care umple vidul din spațiu. Așa cum Einstein a realizat, spațiu gol nu este cu adevărat gol Iluminatii, înțelepții și yoghinii care au privit în interiorul lor s-au realizat, de asemenea, în golul este puterea de neînțeles, un web de informare sau de energie care conectează toate lucrurile.

Spirala. Filosoful Pitagora Platon a sugerat enigmatic a existat o cheie de aur, care a unificat toate misterele universului. Cheia de aur este inteligența logo-uri, sursa de OM primordial. S-ar putea spune că este mintea lui Dumnezeu. Sursa acestei simetrie divin este cel mai mare mister al existenței noastre.

Șarpele și Lotus. Spirala a fost de multe ori reprezentat de sarpe, curentul în jos, în timp ce pasărea sau înflorit floarea de lotus a reprezentat în sus curentul sau transcendence. Tradițiile străvechi învățat o ființă umană poate deveni o punte de legătură se extinde de la exterior la interior, de la brut la subtil, de la chakrele inferioare la chakrele superioare.

Dincolo de gândire. Viață, libertate și căutarea fericirii. Ne trăim viața urmărind fericire acolo”, ca în cazul în care este vorba de o marfă. Am devenit sclavii propriilor noastre dorințe și pofta. Fericirea nu este ceva ce poate fi urmărit sau achiziționate ca un costum ieftin.

 

 

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aXuTt7c3Jkg?feature=player_embedded&w=640&h=360]

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmareste-ne