fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

imagesReiki nu este despre MINTE. Sau cum foarte frumos o numea Maestrul meu, Ovidiu Patrascanu, MAIMUTA noastra. Da, o spun raspicat si apasat- nu despre minte e vorba. Reiki nu are nevoie de conditionari! Nu exista reguli stricte care sa determine eficienta, calitatea sau mai stiu eu ce alte lucruri. Da, exista cateva indicatii de care e bine sa tinem cont- pozitiile mainilor, amplasare, taiere de legaturi. Dar in acelasi timp, doar conectarea noastra si inchiderea mintii ne pot aduce in starea de energie reiki. Doar ascultandu-ne vocea interioara, intuitia si Sinele Superior putem descoperi adevarata frumusete a energiei Reiki. Sunt adesea intrebata la cursuri ce se intampla daca…daca nu tin mainile pe chakre nu stiu cate minute, daca sar o pozitie, daca uit nu stiu ce liniuta a simbolului…daca, daca, daca..prea multi de daca..nu vi se pare???

De-a lungul timpului, am descoperit prin exercitiu, practica si perseverenta, ca a practica Reiki inseamna pur si simplu a FI Reiki. A fi in acea stare in care iti dai voie sa te asculti, sa te conectezi la Sursa, sa primesti informatii, sa vindeci.

Cum faci asta? In primul rand, incercand sa ii spui Maimutei sa TACA. Ea este cea care are nevoie de reguli stricte, confirmari, certitudini. In al doilea rand, tine de credinta ta , de increderea ta..in TOT, in tine, in Univers, in minuni si miracole, in REIKI.

In al treilea rand, sapand adanc in tine..uitandu-te si intrebandu-te in permanenta DE CE am nevoie de toate acele certitudini? De ce ma intreaba toate lucrurile astea Maimuta?

Si nu in ultimul rand, avand rabdare..cu voi, cu Universul..si minunine se intampla.

Lasati-va mintea sa taca si ascultati-va vocea interioara – va va conduce pe un drum superb!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *