fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Pentru ca traim o situatie aparte in ultimul timp si pentru ca intrebarile voastre legate de utilizarea Reiki in aceasta situatie sunt multe, va scriu astazi cateva sfaturi practice pe care le puteti aplica atat pentru voi cat si pentru cei dragi.

Pot sa folosesc Reiki in tratarea virusilor ?

Raspunsul clar este DA! Dupa cum stiti deja poate, Reiki utilizeaza energia de nivel 7, Energia Universala. Pe de alta parte, nu exista ideea adesea propagata ca in timpul autotratamentului sau tratarii unei persoane, energia „hraneste” virusul. Aduceti-va aminte ca Reiki creste nivelul vibrational al chakrelor si al aurei. Asadar, nu infuzeaza si nu lucreaza direct pe virus.

Este Reiki sigur ?

Da, orice terapie alternativa, nu doar Reiki, este un mediu sigur de utilizare. Cu siguranta, asa cum se invata la Gradul I Reiki, este bine sa urmati si tratamentul alopat acolo unde este cazul, inclusiv masurile de precautie impuse.

Reiki la distanta ?

Poti folosi tratarea persoanelor la distanta asa cum este ea invatata si predata la Gradul II Reiki in cazul in care persoana prefera sa nu aiba un contact direct sau ca masura de precautie.

Reiki si sistemul imunitar

Sistemul imunitar este cel care protejeaza de virusi, bacterii, ciuperci si recunoaste corpul strain pe care il „ataca” . La nivel energetic sistemul imunitar este in stransa legatura cu starile emotionale traite si de suferinta puternica. Pazeste fortareata fizica si emotionala si raspunde instant tuturor tipurilor de ganduri, negative si pozitive. Astfel, toate gandurile legate de furie, frica, panica, spaima nu fac altceva decat sa scada rapid nivelul energetic al sistemului imunitar.

Cum folosesti Reiki ?

Adu-ti aminte ca Reiki este mai mult decat o tehnica energetica prin care se canalizeaza Energia Universala cu ajutorul palmelor!

  1. REIKI ESTE UN MOD DE A FI, DE A TRAI!

2. PRACTICA CELE 5 PRINCIPII REIKI

PRINCIPIILE REIKI
 
 
Doar astazi, voi lasa furia in urma mea.
Doar astazi, voi multumi pentru multele mele binecuvantari.
Doar astazi, voi respecta unicitatea tuturor formelor de viata.
Doar astazi, voi fi bun cu toti cei pe care ii voi intalni.
Doar astazi, voi lasa grija in urma mea.
Doar astazi, voi trai onest.
Dr. Mikao Usui

3. FA-TI PROPRIA MANTRA REIKI !

Eu sunt in echilibru, armonie, pace!

Totul este perfect asa cum este!

Sistemul meu imunitar este la nivel optim!

4. FA-TI AUTOTRATAMENTELE REIKI ZILNIC SAU APELEAZA LA UN TERAPEUT REIKI

In aceasta perioada, chiar daca nu preziti simptome si #staiacasa este indicat sa iti faci autotratamentele zilnic. Iar daca nu practici Reiki, poti merge la o consultatie Reiki direct sau poti solitica un tratament Reiki la distanta. Stiu ca poate multe persoane nepracticante sunt destul de sceptice cu privire la tratamentul la distanta, daca functioneaza sau nu. Din experienta mea de peste 10 ani de practica, consultatii si predare Reiki, va garantez ca functioneaza! Incercati 🙂

5. NU UITA CA ENERGIA TA SE DUCE ACOLO UNDE MINTEA TA ESTE! Ceea ce vei gandi, asta vei deveni!

Pentru ca vreau sa iti fiu aproape in tot acest timp, te anunt ca voi lansa in curand WEBinarii de meditatii si practica Reiki, precum si un Program special de meditatii ghidate „Vindecarea FRICII”.

Daca iti doresti sa fii informat primul , lasa-mi adresa ta de email mai jos si iti voi trimite detaliile 🙂

VREAU SA STIU 🙂

Daca vrei sa lucrezi cu mine si de acasa, nu ezita sa ne vedem online prin Video Facebook – ma gasesti aici : https://www.facebook.com/cristina.udrescu.37 sau Whatsapp – 0724.364.843.

Daca nu ai fost niciodata la terapie REIKI ai aici mai multe informatii despre ce este , cum functioneaza si cum decurge : https://www.8infinities.com/shop/consultatii/reiki/

🔅Dacă în prezent nu ești abonat al cabinetului, te poți înscrie la consultatiile online prin apel/ whastapp la 📲 0724.364.843, plata fiind facut prin Revolut.

Iubire si lumina,

Cristina

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *