fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Simbolurile sunt chei de activare ale diverselor energii emergente din insasi sursa de lumina universala. In Reiki simbolurile sunt similare unor chei care deschid porti spre dimensiuni din care putem obtine ajutorul in diferitele noastre situatii de viata. Simbolurile sunt chei care deschid poarta catre vindecare, iubire, lumina, pace, comunicare etc.
Simbolurile reprezinta interfata dintre lumea noastra fizica si lumea astrala.

La o primă privire aruncată peste imaginile simbolurilor, puteti avea senzaţia că le cunoaşteţi de undeva. Acest lucru este foarte posibil, întrucât dacă alegeţi să practicaţi Reiki în această încarnare, înseamnă că poate aţi mai fost iniţiat şi altă dată, iar memoria acestor imagini s-a păstrat în străfundurile Sinelui vostru, aşa că nu vă gândiţi de unde le ştiţi, ci continuaţi.

E bine sa înţelegem faptul că simbolurile în sine nu reprezintă decât simple chei care deschid anumite porţi energetice. Ele conectează undeva, într-o anumită dimensiune şi la anumite entităţi de Lumină.

Simbolurile în sine nu pot fi folosite fără să fi primit o iniţiere specifică gradului de Reiki respectiv, căci, prin iniţiere, ele sunt fixate în energeticul iniţiatului şi pot fi accesate oricând.

Atunci când Lumina din noi devine foarte puternică, vom observa că totul funcţionează prin două principii de bază: principiul „aprinderii şi stingerii luminii” şi „principiul intenţiei”.

Ce înseamnă acest lucru? In esenţă, dacă până la un anumit nivel vom avea nevoie de simboluri pentru a activa diferite energii (ale iubirii, ale vindecării, ale transmisiei la distanţă, etc), la un moment dat, toate acestea vor putea fi activate prin simpla intenţie, prin simpla voinţă de a face ceva. Este necesar atunci doar să „aprindem lumina”, să iniţiem fluxul de energie, şi apoi să o direcţionăm în scopul mentalizat de noi.

Dacă la început va trebui să aplicăm un anume simbol pentru a anihila o durere de cap, la un nivel avansat va fi suficient doar să dorim ca acea durere să dispară doar trimiţând lumină în acel sens. Este o chestiune de modulare a luminii, de orientare a acesteia cu intentia dorita de noi.

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *