fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Previziuni Numerologice Decembrie 2019

Luna decembrie este guvernata de delicata energie a numarului 6

Va mai amintiti ca va spuneam in previziunile lunii noiembrie ca vibratia numarului 5 ne va da in balansoar, la propriu si la figurat si ca vom asista la schimbari bruste, neasteptate, nimic nu este ceea ce pare.

Acum e momentul sa rasuflati usurati pentru ca s-a depasit aceasta energie si ca ne asteapta o noua luna sub vibratia numarului 6.

Luna decembrie este o luna plina de responsabilitate și de activare a încrederii, cu o mare atenție pentru dreptate și onestitate. Datoria fata de sine si cei dragi se va resimti foarte mult.

Aduce totodata dorinta de frumos si pace. Armonia și frumusețea sunt în topul listei de priorități. Talentele creative ale numarului 6 sunt acum la cote ridicate cu conditia sa nu fie lăsate nedezvoltate sau suprimate ca urmare a tendinței de a sacrifica timpul și plăcerea în slujba altora. 

In acelasi timp, decembrie activeaza energia lucrului metodic pentru realizarea obiectivelor dvs.

Iubirea in prim plan!

Pitagora, parintele numerologiei, numea numarul 6 „Tatal Cosmic”. 6 este cel mai armonios dintre toate numerele, dar conține și în sine cele mai mari paradoxuri. Este ca și cum tendințele opuse ar fi fost temeinice. Datorită darului său pentru armonizarea acestor contrarii, aduce sansa unica pentru a gestiona și integra contradicțiile în voi. Din acest motiv, luna decembrie 2019 va genera dorinta de vindecare si impacare, creând o pace între punctele de vedere opuse sau conflictele interne în interiorul sinelui.

Mai mult decat atat, va activa si pune in prim plan intelegerea corecta si deplina a energiei iubirii. In primul rand, iubirea de sine va fi supusa testului, urmata fiind de iubirea pentru aproape si evident, de relatiile de iubire de orice fel. Daca pana acum, nu ai avut sansa sa intelegi sau sa activezi in tine energia iubirii, vibratia lunii decembrie iti va scoate in fata situatii, oameni, relatii care te vor ghida bland catre intelegerea sa profunda. Este luna creării familiei sau  destrămării acesteia. Este cea mai favorabila luna pentru a întemeia o familie, dar în acelaşi timp este luna care aduce cu sine un cutremur în interiorul familiei pentru a verifica cât de puternică este clădirea sau fundamentul acesteia. Dacă, construcţia familiei rezista la acest cutremur atunci ea devine şi mai puternică şi are dreptul să păşească în viitor, dacă nu, atunci familia se destrama.  Pentru cei necăsătoriţi, acesta este o luna foarte favorabila pentru a crea o familie, iar cei căsătoriţi deja trebuie să se ferească de a face modificări în cercul familiei. În acelaşi timp, este o luna favorabila pentru a trece la un nou loc de trăi care poate fi un alt oraş sau o altă ţară.

 

Previziuni pentru fiecare vibratie de nastere

Calculeaza-ti vibratia de nastere-Ex: 25.6.1975 ; 2+5+6+1+9+7+5 =35; 3+5 = 8 -vibratie de nastere

 Vibratie nastere 1- Luna decembrie te cam pune pe drumuri. Vrei nu vrei ai ceva de facut, miscat, exprimat. Nu prea iti convine, dar cumva te mobilizezi.

Vibratie nastere 2 – Pentru tine, decembrie iti deschide drumul catre intelegerea propriului fel de a fi. Si ce frumos va sa fie 🙂 Iti recomand sa nu te panichezi in momentul in care ai putea gasi explicatii pentru comportamentul tau. Grija la dorinta acuta de a avea mereu dreptate.

Vibratie nastere 3 – Hmmm…Oare ce vei alege in decembrie: tihna caminului sau distractia. Poate le vei imbina pe amandoua caci decembrie iti aduce ambele tendinte. Insa pretul va fi o stare de oboseala destul de mare.

Vibratie nastere 4 – Vei iesi din zona de rutina si munca pe care le simti de ceva vreme ca fiind apasatoare. In fond, meriti si tu putina atentie, caldura si vorbe frumoase de la cei dragi. Cu siguranta le primesti in decembrie. Bucura-te! 

 Vibratie nastere 5 – Chiar vrei sa fii numarul 1 si sa iti impui parerea mereu Daca nu accesezi empatia, diplomatia si dorinta de pace, s-ar putea ca decembrie sa te faca sa le inveti intr-o maniera destul de dura. 

 Vibratie nastere 6 -La tine, iubirea e la cele mai inalte cote. Vei avea parte de o luna linistita, frumoasa si armonioasa 🙂

Vibratie nastere 7 -Un pic de distractie nu iti strica in decembrie. Vei fi in centrul petrecerilor si vei uita de singuratate si griji.

Vibratie nastere 8 – Ce de emotii 🙂 care mai de care. Parca vei fi intr-un carusel in care incerci sa armoninezi si sa echilibrezi tot ceea ce simti si transmiti.  

Vibratie nastere 9  – Abilitatea ta naturală de a oferi confort și căldură poate netezi sentimentele rănite ca un balsam vindecător. Atrageți dragoste și apreciere. Și pe bună dreptate, pentru că dați același lucru în schimb.

Rescrie-ti viata cu ajutorul numerologiei

  • Reducere!

    Numerograma personala

    150,00 lei 120,00 lei
    Adaugă în coș

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *