fbpx
Programari

0724-364-843

Email

office@8infinities.com

Program

L - S: 10 am - 7 pm

Se facea ca mergea pe o plaja impreuna cu Dumnezeu. Pe cer apareau proiectate scene din viata sa. El a observat ca fiecarei scene ii corespund pe nisip doua seturi de urme de pasi: unul era al lui si celalalt al lui Dumnezeu.

Dupa ce si ultima scena din viata i-a trecut prin fata ochilor, el s-a uitat din nou in spate, la urmele de pasi. A observat cu aceasta ocazie ca tuturor momentelor cu adevarat grele din viata le corespundea un singur set de urme de pasi pe nisip. Suparat, el s-a intors catre Dumnezeu si l-a intrebat:

„Doamne, mi-ai spus odata ca daca ma decid sa te urmez, nu ma vei mai parasi niciodata. Am observat insa ca de cate ori am avut necazuri mari in viata, in urma mea nu exista decat un singur set de urme de pasi. Cum se face, Doamne, ca ori de cate ori mi-a fost cu adevarat greu in viata, m-ai  parasit?”

Domnul i-a raspuns:

„Copilul Meu Drag, Eu te iubesc prea mult ca sa te parasesc vreodata. In momentele tale grele, urmele de pasi pe care le-ai vazut intiparite pe nisip erau ale Mele, nu ale tale, caci in acele momente te-am purtat in brate.”

Articole recomandate

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *